Violetta, portfóliófotózás

megbizasok_violetta_fokep

 

Violettával a Megyék Szépe Baranya rendezvényén találkoztunk először. Azt kell róla tudni, hogy elhivatott szépségverseny-látogató…, szereti megmérettetni magát szépség fronton és sokszor ér el eredményt ezen hobbijával.

Tavaly télen Tőlünk kapta a Baranya Szépe különdíját, az általunk felajánlott 70.000 Ft értékű Portfólió fotózást. Violetta épp diplomájának megszerzésén dolgozott, hogy Tanár néni lehessen belőle. Egészen biztosan szívesen járnék abba az osztályba, ahol majd Ő tanít, bár nagy sajnálatomra az egy ideje már tudvalévő, hogy ez már sosem következhet be…koromnál fogva pedig furcsán festenék, s tán be sem férnék már a felsősök iskolapadjába sem. Kedves, jóindulatú, az a típus, aki a gyerekek kedvence lesz.

Két körben fotóztunk és bár egy kicsit nehezen hoztuk össze az időpontokat, végül csak összejött! Violettát párja kísérte el a projektre. Az első fotózás alkalmával Violetta természetes kisugárzását akartuk kiemelni, ezért Takács Petrát, akivel sokat dolgozunk együtt mostanság, arra kértük, ez a sminkben is tükröződjön vissza. Csodaszép, ragyogó, de natúr színeket kaptunk. Violetta javarészt saját ruhát hordott a fotózás alatt, bár a mi tarsolyunkban is volt egy-két odaillő darab. Gördülékenyen folyt a munka, jó hangulatban….Violetta cseppet sem volt megilletődve a fényképezőgép és a köré tornyosuló technikák láttán, rögtön bevetette magát a pár óra alatt, amíg fotóztunk.

Második alkalomra erősebb színeket kértünk, Körző Kriszta Mesterfodrász egy vadító vörös színt és frizurát varázsolt modellünk hajából, Petra pedig a koncepcióhoz igazodó, extrémebb sminket. Célunk az volt, hogy Violetta kicsit komfortzónáját elhagyva egy másik arcát mutassa meg. A bohém, vagány csajt…akit igazából, saját elmondása alapján Ő sem ismer.Kedves Violetta, bemutatom Violettát! 🙂 Merthogy nagyon jól elhitetted velünk a vagányságot és szerintem ezzel nem csak mi vagyunk így.

Insert your content here