Termék, reklámfotózás

Mit nyújthat egy jó minőségű termékfotó? Elsősorban előnyt a piacon. Aki vállalkozik, tisztában van vele, hogy napjainkban a vizuális élmény és a jól látható részletek, ízlésesen tálalt termékek alapját képezik annak, hogy az esetleges jövendőbeli ügyfelek figyelmét felkeltsük. Statisztikai adatok bizonyítják, hogy a szakértelemmel, profi technikával és odafigyeléssel, ízléses utómunkával elkészített termékfotók több megtekintést generálnak az online világban is.

Jellegét tekintve egy termékfotó lehet egyszerű, klasszikus tárgyfotó ( pl. webshopba) egyszínű háttérrel, körülvágott termékfotó katalógusba, hirdetésekhez, kreatív reklámfotó újságok lapjaira, vagy plakátra. Lehet használat közben fotózva modellel, hangulatfotó kompozícióba helyezve, grafikailag megszerkesztett kampányfotó, stúdióban készített, vagy speciális helyszínen készített nagyobb volumenű, asszisztenciát, stábot igénylő termék fotója.

Imázsfotók készítése kis, közép és nagy vállalkozásáról, üzletéről, termékének elkészítése közbeni fázisfotók, ételfotók..., meglátni és megszeretni, ebben vagyok segítségére az adott márkának/cégnek.

Talán nem szerénytelenség Tőlem, hogy kijelentsem, technikai és szakmai felkészültségem mindezek kivitelezését lehetővé teszi és hogy állandó, visszajáró ügyfélkörrel büszkélkedhetem.

Méret nem akadály, szokták volt mondani, ez Nálam is így van...Nagyobb termékek esetén is keressen bátran, tapasztalattal, referenciákkal rendelkezem.

Mivel nincs két egyforma megbízás, minden esetben személyre szabott árajánlatot adok. 

 

Kapcsolat

+36 70 459 1467

    A Küldés gombra való kattintással elfogadja és tudomásul veszi az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, valamint hozzájárul a fent megadott adatai árajánlatkészítés és kapcsolatfelvétel céljából történő adatkezeléséhez.