Portréfotózás

A portréfotózás, mint olyan, elég tág fogalom. Lehet üzleti portré készítése stúdióban, szabadtéren vagy saját munkahelyi környezetben. Készülhet családokról, vagy magánszemélyekről, önéletrajzhoz, portfólióba, cégek dolgozóiról honlapra, vagy saját felhasználásra, akár közösségi oldalakra, vagy újságmegjelenéshez.

A portré egyfajta emberábrázolás, illetve ha belegondolunk, nem is egyfajta....rengeteg féle lehet. Az esküvőfotók is ide tartoznak, hisz riportfotók készülnek, sok-sok érzelemmel tarkítva, végigkísérve azt a bizonyos nagy napot, megörökítve minden fontos pillanatot. Gyermekportrék, babafotók, modellportrék, vagy akár otthonodban készült lifestyle fotók, kiragadott pillanatok az életetekből.

Tablófotózást is vállalok, professzionális technikákkal kitelepülve, vagy saját műteremben, asszisztenciával.

Klasszikus, glamour-os, vagy az épp aktuális trendeknek megfelelő portrékat készítek, illetve nyitott vagyok extrémebb megoldásokra is. Igény szerint fodrászt és sminkest is tudok ajánlani.

További részleteket emailben tudok küldeni, keressetek bizalommal!

Nincs két egyforma fotózás, különbözőek az igények, melyekhez minden esetben alkalmazkodom. Nincs fekete és fehér, nyitott vagyok az ötleteidre.

Stúdiónk könnyen megközelíthető. Fotózásaink jó hangulatban telnek, hisz fontos számunkra, hogy ne csak az elkészült fotókkal légy elégedett, de maximálisan jól érezd magad a fotózás ideje alatt is.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, kérlek keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, mihamarabb válaszolok!

 

Kapcsolat

+36 70 459 1467

    A Küldés gombra való kattintással elfogadja és tudomásul veszi az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, valamint hozzájárul a fent megadott adatai árajánlatkészítés és kapcsolatfelvétel céljából történő adatkezeléséhez.