Tablófotózás

Figyelem! Az időpontfoglalások elkezdődtek a 2022-ben végző diákok számára! Osztályonként 2-2 diákot várunk előre egyeztetett időpontokban. Egyeztetés telefonon: 70/459-1467

Stúdiónk könnyen megközelíthető, büszkén elmondhatom, hogy fotózásaink jó hangulatban telnek. Fontos , hogy ne csak az elkészült fotókkal legyetek elégedettek, de maximálisan jól érezzétek magatokat a fotózás ideje alatt is, jó élményekkel távozzatok a fotózás után.

Próbafotózást ajánlok mindenféleképpen, hogy megnézzétek hogy dolgozunk és hogy megvan-e a közös munkához a megfelelő kémia közöttünk. :)

Klasszikus, glamour-os, vagy az épp aktuális trendeknek megfelelő portrékat készítünk, illetve nyitottak vagyunk extrémebb megoldásokra is. Igény szerint sminkes is rendelkezésetekre áll, ez természetesen előzetes megbeszélés alapját képezi.

Nincs két egyforma fotózás, különbözőek az igények, melyekhez minden esetben rugalmasan alkalmazkodunk. Nincs fekete és fehér, nyitottak vagyunk az ötleteitekre!

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, keressetek bizalommal a részletekért és árajánlatért elérhetőségeim bármelyikén, mihamarabb válaszolok!

 

Kapcsolat

+36 70 459 1467

    A Küldés gombra való kattintással elfogadja és tudomásul veszi az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, valamint hozzájárul a fent megadott adatai árajánlatkészítés és kapcsolatfelvétel céljából történő adatkezeléséhez.