Rendezvény, esküvőfotózás

  • Esküvőfotózással is foglalkozunk, az eseményen 2 fotós áll rendelkezésetekre, akár a készülődéstől a menyecsketáncig. Ha a fotóink alapján úgy döntötök, bennünket szeretnétek a nagy napra, egy megbeszélés után eldönthetitek, szimpatikusak vagyunk-e Nektek... Esküvőtök alatt mellettetek leszünk a szűkebb családdal, barátaitokkal együtt, egyszóval működnie kell annak a bizonyos kémiának. Árajánlatot úgy tudunk adni, ha konkrétumokat tudunk az esküvőtökről. Az utóbbi időben több leendő ügyfelem kérdezte,... külön kreatív fotózást is vállalok! Keressetek bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén, mihamarabb válaszolok!
  • Céges rendezvények, céges évfordulók, születésnapok, konferenciák, előadások fotózása, tapasztalattal, maximális diszkrécióval. Az üzleti partnerek találkozóin, rendezvényein készült fotósorozatokat minden esetben a cég ügyvezetőjének és a rendezvényt szervező alkalmazottnak adjuk át elektronikus formában, így csak az általuk jóváhagyott képek kerülnek ki még belső használatra is. Az árak feladatonként változnak (helyszín, fotózás időtartama, technikai kitelepülés szükségessége etc. ), minden esetben egyénre szabott árajánlatot adunk. Céges rendezvényekről honlapomon, illetve a galériában nem talál képeket, kérésre személyes találkozónkon tudok fotókat mutatni.
  • Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén, mihamarabb válaszolok!

 

Kapcsolat

+36 70 459 1467

    A Küldés gombra való kattintással elfogadja és tudomásul veszi az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, valamint hozzájárul a fent megadott adatai árajánlatkészítés és kapcsolatfelvétel céljából történő adatkezeléséhez.