Épületfotózás, enteriőr

Aki vállalkozik, tisztában van vele, hogy napjainkban a vizuális élmény és a jól látható részletek, ízlésesen tálalt termékek alapját képezik annak, hogy az esetleges jövendőbeli ügyfelek figyelmét felkeltsük. Statisztikai adatok bizonyítják, hogy a szakértelemmel, profi technikával és odafigyeléssel, ízléses utómunkával elkészített termékfotók több megtekintést generálnak az online világban is.

Egy exkluzív szálloda, edzőterem, pincészet, ipari csarnok vagy akár egy eladni szánt lakás, üzleti ingatlan kreatív, ízléses képeken bemutatva nagyobb eséllyel indul az ingatlanpiacon.

Ügyfeleim a vendéglátás, a turizmus, az irodaházpiac területéről éppúgy kikerülnek, mint ahogy különleges szalonok, magánklinikák, vagy akár borászatok is segítségemet kérik. Referenciákkal rendelkezem, elégedett, visszatérő céges megbízásokkal büszkélkedhetem.

Gömbpanoráma készítéssel, gömbpanorámák túrába fűzésével is foglalkozom, ezen fotós szolgáltatásom  igénybevételét nagyobb ingatlanok bemutatására ajánlom.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, mihamarabb válaszolok!

 

 

Kapcsolat

+36 70 459 1467

    A Küldés gombra való kattintással elfogadja és tudomásul veszi az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, valamint hozzájárul a fent megadott adatai árajánlatkészítés és kapcsolatfelvétel céljából történő adatkezeléséhez.