Ajándékutalvány

Lepd meg családodat, szeretteidet, párodat egy névre szóló ajándékutalvánnyal!

Az ajándékkártyák különböző kategóriákban és árakban kaphatóak, így mindenki ki tudja választani a számára legtökéletesebbet. Egyéni elképzeléseknek is eleget teszek, előzetes megbeszélés alapján elkészítem a kívánt ajándékutalványt.

Születésnapra, névnapra, különleges alkalomra tökéletes névre szóló ajándék.

Mivel a portré- és modell és igazából minden fotózás nagyon változatos lehet, más és más elképzelésekkel, így az ajándékutalvány értéke előzetes egyeztetés után kerül meghatározásra, de minimum 40.000 FT értékben vásárolható.

Igény szerint sminkest, fodrászt kedvezményesen tudunk biztosítani a fotózásokhoz, természetesen ez az extra az ajándékutalvány értékét növelni fogja.

Az ajándékutalványok a kézhezvételtől számított 6 hónapig használhatóak fel.

Ajándékutalvány vásárlása történhet telefonon, valamint e-mail-en keresztül. A névre szóló ajándékutalvány átvehető személyesen /Pécsett/ vagy postai úton. A fotózások időpontját illetően minden alkalommal szükség van telefonos egyeztetésre.

Az elérhetőségek megtalálhatóak az ajándékutalványokon.

Az alábbi utalványok minták, az esetleges vásárláskor az ajándékozott neve kerül az utalványra és természetesen minden olyan fontos információ, amivel szeretnétek még személyre szabottabbá tenni a kártyát.

(A lenti árak 2021. januárjától érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartom. )

  • PRÉMIUM PORTRÉ Ajándékutalvány 

Az ajándékutalvány tartalmaz egy két órás fotózást. Ezen fotózás időtartama természetesen változhat. Ez mindig attól függ, mennyire oldódik fel portréalanyom, vagy amennyi időre szükség ahhoz, hogy a képek visszanézése után az ajándékozott ki tudjon választani 20 db olyan fotót, amin maximálisan elégedett magával.

Tartalmaz továbbá profi sminkes és fodrász által elkészített sminket és frizurát, valamint egy fotókönyvet.

A képek kiválogatása után kb. két héttel digitálisan, maximális felbontásban, online mappába feltöltve kapja "kézhez" a megajándékozott az elkészült anyagot.

A fotókönyv, ami ugyancsak része a csomagnak, a képek átadása és az albumba kerülő fotók kiválogatása, majd nyomdába küldése után kb. egy héttel történik. Az elkészült és kiretusált képekből megszerkesztett, kemény borítós, síkban nyíló, kemény lapos, 20x20 cm-es album garantáltan örök emlék lesz szerettednek. 

Ára: 80.000 Ft

Az ajándékutalvány a kézhezvételtől számított 6 hónapig használható fel.

Ajándékutalvány vásárlása történhet telefonon, valamint e-mailen keresztül. A névre szóló ajándékutalvány átvehető személyesen /Pécsett/ vagy postai úton, előreutalással.

Az ajándékozás után elérhetőségeim bármelyikén be lehet jelentkezni időpontért, ami hétvégére is tehető, ha pl. munka miatt nem megoldható a hétköznap esti fotózás.

A fenti utalvány minta, az esetleges vásárláskor az ajándékozott neve kerül a nyomtatványra és természetesen minden olyan fontos információ, amivel szeretnéd még személyre szabottabbá tenni a kártyát.

  • CSALÁDI ARANY Ajándékutalvány

Tartalmaz egy két órás fotózást stúdióban, választható háttérszínek előtt. 20 db, a sorozatból kiválasztott, professzionálisan retusált fotót. A képek a fotózást követő egy héten belül, maximális felbontásban, online galériában kerülnek átadásra. Valamint tartalmaz egy 20x20 cm-es, kemény borítású, síkba nyíló, kemény lapos fotókönyvet. A kiválasztott, kész, retusált fotókból, a 20x20-as, szerkesztett fotókönyvet a nyomdába küldés után kb. egy héttel, személyesen, vagy postai úton adom át.

Ára: 70.000 Ft

Az ajándékutalvány a kézhezvételtől számított 6 hónapig használható fel.

Az ajándékutalvány vásárlása történhet telefonon, valamint e-mail-en keresztül. Átvehető személyesen /Pécsett/, vagy postai úton, előreutalással.

Az ajándékozás után elérhetőségeim bármelyikén be lehet jelentkezni időpontért, ami hétvégére is tehető, ha pl. munka, vagy a gyerekek iskolai elfoglaltsága miatt nem megoldható a hétköznap esti fotózás.

A fenti utalvány minta, az esetleges vásárláskor az ajándékozott neve kerül a nyomtatványra és természetesen minden olyan fontos információ, amivel szeretnéd még személyre szabottabbá tenni a kártyát.

  • KEDVESEMNEK FITNESS Ajándékutalvány

Párod, házastársad sportol, esetleg versenyző ? Sokat ad magára? Évek kitartó munkájával elért egy olyan fizikumot, amire méltán lehet büszke és megfordult már a fejében, hogy fotósorozatot készíttessen magáról? Ajándékozd meg egy Fitness ajándékutalvánnyal! Az ajándékutalvány egy kb. két órás fotózást tartalmaz, 10 db, a sorozatból az ajándékozott által kiválasztott, professzionálisan retusált fotóval.

A helyszín lehet stúdió, edzőterem, de akár szabadtér is.

Ára: 40.000 Ft- tól

Az ajándékutalvány a kézhezvételtől számított 6 hónapig használható fel.

Ajándékutalvány vásárlása történhet telefonon, valamint e-mail-en keresztül. A névre szóló ajándékutalvány átvehető személyesen /Pécsett/ vagy postai úton, előreutalással.

Az ajándékozás után elérhetőségeim bármelyikén be lehet jelentkezni időpontért, ami hétvégére is tehető, ha pl. munka miatt nem megoldható a hétköznap esti fotózás.

A fenti utalvány minta, az esetleges vásárláskor az ajándékozott neve kerül a nyomtatványra és természetesen minden olyan fontos információ, amivel szeretnéd még személyre szabottabbá tenni a kártyát.

Árak

Pontos árat írni előzetes egyeztetés, részletes feladatismeret nélkül, felelőtlenség lenne részemről. Kicsit olyan ez, mint egy autóvásárlás. A reklámban hiába szerepel az, hogy 3 millió Ft-tól elérhető egy típus, mindenki tudja, hogy ha szeretne egy másik színt, ülésfűtést, klímát, akkor a kereskedő vagy csomagajánlatot mutat, vagy részletezi az extrákat.

Mivel a fotózás számos típusát vállalom, így áttekinthetetlen táblázat jönne létre az árakat illetően. Kérlek, amennyiben pontos árat szeretnél, írj üzenetet a kapcsolat menüpont alatt és igyekszem a lehető leggyorsabban válaszolni és részletes ajánlatot adni.

Áraim általában három típusba sorolhatóak:

  • Darabár (előre meghatározott képmennyiség esetén javaslom - tehát ha pl. 10 termékfotóra van szükség egy webáruház elindításához, akkor egy könnyen kalkulálható költséget tudunk számolni úgy, hogy igény szerint plusz képek vásárolhatóak az alapcsomaghoz.)
  • Óradíjas fotózás (pl. céges rendezvény esetén, ahol az esemény időtartama adott, az átadott képmennyiség viszont az esemény jellegétől, résztvevők számától és más igényektől függően változik.)
  • Projekt ár (pl. óriásplakát nyomdakész anyagának elkészítése, melyben a fotózás rész lehet, hogy egyetlen kiválasztott képből fog állni, de annak elkészítése, megszervezése, modell, fodrász, sminkes biztosítása, a plakát tervezése, fázisainak egyeztetése, nyomdai előkészítése nem határozható meg egyetlen fotó árázásából.)

A fotózások, amennyiben utazást, kitelepülést igényelnek, útiköltséggel növekedhetnek. Ezen összeget az oda- vissza utazás aktuális km díjából számoljuk.

  • Nincs felár: nem számítok fel esti, hétvégi, vagy ünnepnapi felárat.
  • AZ ÁRAK SZÁMLÁS ÁRAK és Áfa mentesek (alanyi mentes).

Kérlek, keress bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén, mihamarabb válaszolok!

 

Kapcsolat

+36 70 459 1467

    A Küldés gombra való kattintással elfogadja és tudomásul veszi az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, valamint hozzájárul a fent megadott adatai árajánlatkészítés és kapcsolatfelvétel céljából történő adatkezeléséhez.